Saturday, 10 February 2018

Jelita dan muda

Shaklee dah keluarkan set penjagaan wajah yang terbaru.

YOUTH

Jom nak share perkongsian Senior supervisor Asmaniza.

Assalamualaikum semua, saya bersiaran khas dari Business Leaders National Conference Shaklee di Sunway

Sempena dengan pelancaran Youth skin care Shaklee, of course nak share dengan semua tentang produk hebat ni!

Sebelum ni, di Health & Wellness Talk, nutritionist dah perkenalkan skincare Youth yang baru.

Youth proven effective siap dengan kajian klinikal.

Untuk pengetahuan, Youth dah ada 100 org subjects yang dah dibuktikan secara klinikal look younger lepas amalkan.

Saintis develop skin age index, dan semua subjects tadi akan jalani test ni dulu, wrinkle berapa banyak, skin tone, pore size, pigmentation berapa, umur kulit berapa. Dan kesan lepas amalkan Youth mmg awesome lah!

5 active ingredient yang dikenali sebagai Youth Complex, semuanya terdiri daripada tumbuh-tumbuhan. Antaranya

­čŹĆSwitzerland apple stemcells - bantu cepatkan pembaharuan kulit.

­čî▓Lotus Japanicus Extract - boleh menggalakkan penghasilan kolagen dan elastin.

­čŹçMuscadine grape - ekstrak polifenol (sejenis phytonutrien dalam grape ni)  dapat protect our cell DNA dan boleh halang penguraian kolagen.

Youth juga kaya dgn vitamin A, C dan E yang dpt lawan radikal bebas, protect dr UV

Youth tak jalankan ujian ke atas haiwan, 100% bahan botanical, cruelty free!

Bebas dari 2500 bahan kimia dan questionnable ingredent spt artificial fragrances, paraben, micro beads dll yang akan rosakkan kulit

Nak tau lebih lanjut, kena tunggu vice president Beauty R&D Shaklee dari US turun ke Penang nanti. Dia akan cerita panjang lebar tentang science behind Youth!

So, again tentang Youth skincare terkini Shaklee ni;

8 years of research comeout with 8 patent pending

Clinical result
Chemical Free
Gluten Free
Cruelty Free
Vegan

Sebab tu agaknya booth Youth penuh sesak hari ni.







Yang buat skin analysis, yang dapatkan consultation daripada nutritionist, yang sedang live pun ramai, teruja utk cepat-cepat share Youth dengan korang semua

Saya yang asalnya biasa-biasa ja dengan produk skincare ni tetiba ja rasa Wow!

Kena cuba sebelum masuk 4 series ni.
So contact Kak.Iz ye.

Izwati
0135304142
1173799
Fb Noor Izwati



*Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

Post a Comment