Saturday, 3 February 2018

KEKUATAN SHAKLEE

Jom kita tengok satu persatu apa kekuatan Shaklee, yang kita sendiri sebagai lifetime consumer, perlu tau supaya boleh share kepada orang lain dengan JIWA!

PRODUK

Produk ni tak perlu cakap lebih, tapi nak lebih lebih jugak.

Produk Shaklee dah 101 tahun didunia dengan vitamin pertama Vitalize Mineral (nama VITAMIN berasal dari nama produk tersebut).Produk Shaklee SELAMAT SEMULAJADI BERKESAN.

Setiap produk dibuat dari bahan terbaik dan terpilih, ada kajian dan ujikaji produk, dan produk yang betul betul berkesan sahaja akan dikeuarkan. Bukan senang tapi tak payah. Produk Shaklee memang tiptop, ada landmark study yang khas untuk membuktikan produk Shaklee memang memenuhi kriterianya.
Shaklee adalah pengeluar product supplement.

Kalau diikutkan tak perlu buat ujian klinikal sebab hanya mengeluarkan "makanan tambahan" (supplemen), tapi sebab nak pastikan kualiti, Shaklee buat juga.

Produk Shaklee x buat di kilang di belakang rumah ye.  Dari penanaman lagi semuanya dijaga rapi, sampailah ke peringkat penuaian, pemprosesan, packaging dan pemasaran,  semua dikawal ketat.

Setiap satu bahan mentah dia disaring oleh botanist. Kalau la katakan mereka dapati ada kesan racun serangga ke,walaupun racun yg dibawa angin dari ladang bersebelahan, botanist tetap akan tolak bahan tu.

Shaklee sanggup hold dulu pengeluaran satu2 produk sampailah mereka dapat balik bahan mentah yg memenuhi kualiti
dan paling bagusnya... Setelah lebih 100 tahun, walaupun Shaklee dah beralih tangan ke tangan, tapi misi kita sama... Dah masih mengekalkan falsafah yang sama sampai hari ni...

Dah baca,baru boleh jatuh cinta 😍

#Produk ini tdak bertujuan memyembuhkan.

Izwati
0135304142

No comments:

Post a Comment